http://www.zoofirma.ru/

Коледж сьогодні

     ВСП ЖТФК КНУБА є одним із найстаріших навчальних закладів України і має славетну більш ніж вікову історію.
      Розташований біля центру старовинного міста на розі вулиць Небесної Сотні та Михайла Грушевського у 3 навчально-лабораторних корпусах та 2 навчально-виробничих майстернях; є бібліотека, студентський гуртожиток на 500 місць, їдальня на 160 місць, медпункт, конференц-зал, спортивно-оздоровчий комплекс.
     Штат кваліфікованих викладачів складає 62 особи, у тому числі 6 кандидати наук, загалом навчанням студентів опікуються 152 фахівці.
     Сьогодні коледж є вищим навчальним закладом, який забезпечує своїм випускникам отримання диплому фахового молодшого бакалавра. Освітній процес здійснюється виключно українською мовою.
     У трьох відділеннях працюють 8 циклових комісій, з яких 5 – випускаючі, за спеціальностями: лісове господарство (обробка деревини); дизайн; економіка; фінанси, банківська справа та страхування; інженерія програмного забезпечення; комп’ютерна інженерія; електроенергетика, електротехніка та електромеханіка; автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології; хімічні технології та інженерія; соціальна робота.
     Щорічно коледж випускає більш ніж 250 висококваліфікованих спеціалістів середньої ланки для багатьох галузей народного господарства нашої країни.
     Випускники коледжу можуть продовжити навчання за скороченими термінами як на відповідних факультетах Київського національного університету будівництва і архітектури, так і у інших ВУЗах України ІІІ і IV рівнів акредитації. 

 

http://www.zoofirma.ru/