http://www.zoofirma.ru/

Заходи нашого коледжу

«Писанка миру»

Відповідно до листа управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації від 06.04.2021 № 12/136 Житомирського державного будинку художньої та технічної творчості студенти нашого навчального закладу взяли участь в  обласному конкурсі з писанкарства  «Писанка миру» (в рамках Всеукраїнського), який відбувся  в  дистанційному/онлайн форматі.

Детальніше...

Весняне прибирання та благоустрiй фасадноi територii коледжу

Триває підготовка до свята 110-ї річниці ВСП ЖТФК КНУБА яке відбудеться у вересні 2021р. Весняне прибирання та благоустрій фасадної території коледжу силами наших працівників та представників ЖМДГО «Все робимо самі».

Детальніше...

Волонтерський рух продовжує працювати

А ми продовжуємо передавати подарунки дітям, які потребують нашої підтримки! Сьогодні волонтерський загін Житомирського технологічного коледжу КНУБА передав ігри, іграшки, солодощі, канцелярію до Житомирського міського центру соціальних служб, аби кожна дитина у ці святкові, передноворічні дні не залишилася без подарунку! Дякуємо нашим студентам за активну громадську позицію та небайдужість.

Детальніше...

Онлайн захист дипломних проектів на відділені Інформаційних технологій

    12 та 13 червня проходив онлайн захист дипломних проектів в групі К-47. Державна комісія розглянула 25 проектів, які стосуються різних сфер в галузі комп'ютерних технологій.

Детальніше...

Захист дипломних проектів за спеціальністю "Дизайн"

10 червня в Житомирському технологічному коледжі КНУБА розпочався захист дипломних проектів за спеціальністю "Дизайн".

Детальніше...

Захист дипломних проектів на цикловій комісії автоматизації та електричної інженерії.

Сьогодні розпочався захист дипломних проектів на цикловій комісії автоматизації та електричної інженерії.

Детальніше...

Школа педагогічної майстерності

22.05.20 р. відбулося засідання Школи педагогічної майстерності в режимі віддаленого конференц-зв'язку з використанням комунікаційного програмного забезпечення Zoom. 

Детальніше...

http://www.zoofirma.ru/