http://www.zoofirma.ru/

Зустріч з ІІНО КНУБА

20.02.2019р. в Житомирському технологічному коледжі КНУБА, відбулася зустріч з представниками  Інституту інноваційної освіти КНУБА на чолі з директором, професором, доктором наук

Олександром Никитюком

       Представники адміністрації Інституту розповіли про те, чому випускники ЖТК КНУБА мають зупинити свій вибір саме на Інституті інноваційної освіти КНУБА. Суттєвою перевагою є той факт, що студенти можуть продовжувати навчання у стінах рідного коледжу, а спілкування з викладачами Інституту відбувається у зручний для них час та спосіб.

   Освітній процес в Інституті, максимально адаптований до потреб студентів, котрі, як правило, суміщають роботу за спеціальністю і навчання. Вони мають гнучкий графік занять та сесій за скороченими термінами.  Мають можливість обрати оптимальну для себе форму навчання – денну, заочну, дистанційну, змішану. Також, мова йшла про розширення можливостей Інституту щодо розвитку міжнародної освіти, зокрема, стажування студентів і викладачів в освітніх закладах інших країн, залучення викладачів із зарубіжжя до викладання в інституті. Важливим також є той факт, що викладачі Житомирського технологічного коледжу КНУБА, мають можливість підвищувати кваліфікацію в Інституті інноваційної освіти КНУБА.

       Студенти коледжу, ставили запитання представникам Інституту, які стосувалися спеціальностей, термінів навчання, його вартості.

      Директор коледжу Людмила Білогор закликала студентів зважити все почуте, порадитися з батьками і зробити свій вибір.

 

http://www.zoofirma.ru/